Українське спортивне харчування  - українське?

Українське спортивне харчування - українське?

Нікого не здивує той факт, що імпортне (американське, європейське) спортивне харчування в Україні користується більшим попитом за вітчизняне.Цьому є багато пояснень. Основні з них:-    ..

Бустери тестостерону в питаннях і відповідях

Бустери тестостерону в питаннях і відповідях

Для чого потрібен бустер тестостерону?Сама назва говорить про те, що дана група добавок необхідна для підвищення рівня ендогенного (власного) тестостерону. Основними ефектами тестостерону в чоловічому..

Як швидко накачати прес

Як швидко накачати прес

Прес «кубиками» швидко? Так, можливо.Почнемо з розчарування (воно буде в статті одне)! Якщо кожен день по 15 хвилин качати прес, то кубики можуть з'явитися тільки в очах :)«Сушити» прес окремо від реш..

Жінки та спортивне харчування

Жінки та спортивне харчування

Вводячи в вікні пошуку Гугл запити на кшталт: «спортивне харчування для жінок» - ми знаходимо таке розмаїття відповідей, які, найчастіше, суперечливі, а інколи і зовсім  взаємовиключні.Не будемо ..

Тренування під час карантину

Тренування під час карантину

Тренування в «трендових» тенденціях або тренуємося під час карантину вдома Вступу про карантин не буде :) Відразу до справи.На перший погляд, тренування вдома мають «слабкі» місця в порівнянні з ..

Спортивне харчування 40+

Спортивне харчування 40+

Спортивне харчування 40+Розставляємо правильно пріоритетиВибір спортивного харчування - невід'ємна частина тренувань «на результат».Часто можна почути, що, мовляв, після 40-ка тренування повинні перет..

Вуглеводи. Зло ...чи?

Вуглеводи. Зло ...чи?

Мабуть, «улюбленої жертвою» всіх консультантів по оптимізації дієт, є наші смачні друзі - прості вуглеводи.Давайте розберемося, а чи так вони страшні? Коли ми говоримо про підготовку до подіуму бодібі..

Пасхальна акція

Пасхальна акція

На честь дня Святої Пасхи AB PRO дарує своїм улюбленим клієнтам знижку 9% на продукти для спорту, здоров'я і краси!При покупці 2-х або більше позицій однойменного товару - отримай знижку 9%!* Акція не..

Як бути струнким та здоровим

Як бути струнким та здоровим

Дивіться майстер-клас від нашого фахівця:) А ви читали вже, про 20 порад, як стати стрункіше?..

Нам виповнилося 4 роки!

Нам виповнилося 4 роки!

11 березня нам виповнилося 4 роки!ТОВ "Протеїн АБ Груп" - український виробник спортивного харчування, а з 2018 року і сумішей для дієтичного/ентерального харчування.Наша продукція виробляється під дв..

Ігри Героїв

Ігри Героїв

Нещодавно відзначив свій перший день народження проект "Ігри Героїв". Це змагання в Кроссфіті між військовими (учасники АТО), що втратили кінцівки при виконанні боргу перед Батьківщиною. Проект прониз..

Тренування для початківців

Тренування для початківців

В останнє десятиріччя надзвичайно активно розвивається ідея здорового способу життя. Ведення здорового способу життя стало не просто корисним для здоров'я заняттям, воно стало модою, до якої щодня при..

Правильне тренування грудей

Правильне тренування грудей

Кожен чоловік, що тренуэться бажає мати розвинены грудні м'язи.  Розвинені грудні м'язи свого роду - візитна картка, яка відразу ж заявляє про те, що людина веде активний спосіб життя. До всього ..

Схуднення без дієт

Схуднення без дієт

Обмін речовин і вагаЇжа, яка потрапляє в організм людини і расщеплюється на білки, вуглеводи, жири, а потім і в амінокислоти, вітаміни, бере участь в процесі отримання енергії організмом, необхідної д..

Перетренованість

Перетренованість

Перетренованість м'язівБіль у м'язах виникає після фізичних вправ. Неприємні відчуття свідчать про те, що м'язова тканина отримала велике навантаження. Такий стан не є патологічним, і в подальшому рег..

Очікування від спортивного харчування

Очікування від спортивного харчування

Очікування від спортивного харчуванняЦе питання турбує як новачка "залізної гри", який нещодавно переступив поріг тренажерної зали, але який твердо вирішив "показати їм всім!", так і досвідчених спорт..

Кільцеве тренування

Кільцеве тренування

     Останнім часом, завдяки популяризації кроссфіту, кільцеве тренування набуло широкого розповсюдження в тренувальному процесі. Заняття по кільцевому тренінгу, проводять таким чином, ..

Правильне кардіо

Правильне кардіо

Займаючись в тренажерному залі професійно або як любитель, просто для здоров'я та підтримки тонусу, в будь-якому випадку не уникнути кардіотренувань. Вони потрібні і тим, хто хоче схуднути, і тим, чия..

Как почати тренуватися в залі

Как почати тренуватися в залі

З обкладинок глянцевих журналів на читача дивляться не тільки красиві, але і стрункі фотомоделі. І одних гризе заздрість, інших з'їдає почуття власної неповноцінності, та й ті й інші хочуть бути таким..

Эфект плато

Эфект плато

Якщо ви зайшли в глухий кут і більше не прогресуєте, але бажаєте перейти на новий рівень, скористайтеся нашими рекомендаціями по боротьбі із застоєм в тренуваннях і приготуйтеся до змін!Тренувальне пл..

Вибір спортивного харчування

Вибір спортивного харчування

     М'язова маса будується на основі речовин, що надходять до організму людини. Тому кожна людина, яка має на меті зміцнити м'язи, повинна слідувати індивідуальній програмі тренувань, ..

20 порад як стати стрункіше

20 порад як стати стрункіше

Не виходить схуднути і змусити себе регулярно ходити в спортивний зал?Перестаньте вигадувати причини і нехай ці 20 порад допоможуть вам на вашому шляху.1. Почніть з простого.Короткі і інтенсивні трену..